torstai 14. elokuuta 2014

Odotettua lisäystä puuteriperheeseen!

Hiuspuuterilla saa tuuheutta ja massan tuntua ohuisiin ja liukkaisiin hiuksiin. Sillä voi lisätä kontrollia myös paksuihin, pörröisiin ja itsepäisiin hiuksiin. Me kampaajat tupsuttelemme siroteltavaa hiuspuuteria kampausten alle ja hiukset tottelevat kampaajaa paljon paremmin. Kannattaa siis kokeilla vaikka arkisen ponnarinkin kanssa. Hiuspuutereiden kuiva koostumus sitoo ihon talia, hiusjuuri tuntuu kuivemmalta ja tuuheammalta ja voit sen avulla lykätä hiustenpesupäivää huomiseksi helpottaaksesi kiireistä aamua.


Odotettu uutuus Four Reasons -sarjaan: suihkutettava puuteri tummille ja ruskeille hiuksille. Ruskea koostumus ei jätä vaaleaa puuterihuntua tyviosiin, vaan sulautuu täydellisesti tummiin hiuksiin.


Käyttövinkkejä muistin virkistämiseksi: Ravista suihkutettava puuteri hyvin ennen käyttöä. Kohota hiusta ja suihkuta puuteria hiuksen tyviosaan, ei hiuspohjaan. Suihkuta puuteria kaikkiin niihin kohtiin, joita haluat kohottaa, yleensä pääliosiin.


Kun olet suihkuttanut puuterin, muista työstää se hyvin hiuksiin käsin. Napakasti vaan pörröttäen, niin että hius jää koholleen. Samalla puuteri muuttuu näkymättömäksi hiuksissa. Jos hiukset latistuvat päivän aikana, puuteria ei tarvitse lisätä. Tuote aktivoituu käden lämmöstä, kun pörrötät hiukset uudelleen.

Hiuspuuterin ja kuivashampoon eroista


Tuotehyllyissä on niin paljon valikoimaa, että sopivan tuotteen valinta voi olla vaikeaa. Mihin tarkoituksen mikäkin tuote on paras? Hiuspuuterituotteet on tarkoitettu ensisijaisesti muotoilutuotteeksi ja ovat siksi jämäkämpiä ja niiden sisältämät jauhemaiset ainesosat (esim. peruna-, riisi- tai maissitärkkelys) poistavat hieman talia hiuksen juuresta. Kuivashampoon tarkoitus on ensisijaisesti vähentää hiuksen rasvaisuuden tuntua ja raikastaa. Kuivashampoo ei anna niin jämäkkää pitoa, mutta toki antaa tuuheuden tuntua hiuksiin. Kuivashampoo suihkutetaan hiuksen tyviosiin ja hiukset harjataan kevyesti. Jos siis haluat puhtaamman tuntuiset ja raikkaat hiukset, valitse kuivashampoo. Jos toivot, että tuote toimii samalla muotoilutuotteena, niin sitten hiuspuuteri. Anyway, tarkoituksenmukainen tuote helpottaa arkea kummasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti